Eyes

Perfekt mun

Det är verkligen att öva öva för det e svårare än vad man trott !

Sotning

Gårdagens sminkning

Modell : Glenda Cruz
Makeup : marina Cruz

Makeupbyarely

I stort sätt har hela lördagen gått åt till att öva med sminket på min syster och min vän, pluggat mycket och gjorde läxorna som vi fick, här e lite bilder på mina modeller från igår:

Makeupstudion dag 5

Idag höll vi på med modellering i skolan, alltså jag måste bara få säga att det var det svåraste jag gjort hittills :O alltså shot me, min skiss blev katastrof..... Men jag e nybörjare såååå de e helt ok att göra fel (intalar jag mig själv) haha. Men det var faktiskt riktigt kul att få göra det på sig själv iaf än på papper :p

Här är skissen från i dag;

Förkyld

Nej nej och åter nej, jag e förkyld... Min hals kliar, jag hostar jag nyser ... Varför ? Jag får/kan inte missa min lektioner på makeupstudion vill verkligen inte hamna efter, usch för förkylningen!
Ska läsa lite innan läggdags så säger godnatt bloggen!

En liten kvällsmakeup !

Ikväll när jag kom hem från skolan så kom min kusin över för att jag skulle få öva det jag lärt mig hittills på henne.
Både hon och jag blev jätte nöjda med resultatet !

Makeupstudion dag 4

Idag fick vi göra en repetition från dag 2 och vi började med basen som alltid och sedan har vi lagt följande:
En fransmarkering
Suddad franskugga
Lockskugga samt globskugga
Droppskugga.

Resultatet:

Makeupstudion dag 3 !

Det vi har gjort idag:

Först har vi lagt basen

Sedan har vi lagt en fransskugga tillsammans med fransmarkeringen som ska ge en uppiggande och fräsch effekt.

Därefter la vi en lockskugga där jag valde en brunfärgad skugga och sedan globskuggan som är ett snäpp ljusare än den bruna skuggan.

Detta blev resultatet!


The makeupworld!

Äntligen är dagen här som jag så länge väntat på ! Är så nervös men samtidigt lyckligare än någonsin ! Att få hålla på med det man drömmer om är som att komma in i en sagovärld ! Det här kommer gå SÅ BRA det vet jag för det VILL jag!

Makeup your hair with a donut

Den där donut hårgrejen som var/är så populär. Haha det var ju den enklaste frisyren att göra ! Snyggt blir det också :)

Getting ready !

Dessa dagar efter att ha kommit hem från min långa underbara semester i El Salvador är det mycket som har behövts göras här hemma. Fixa en massa papper, räkningar att betala och ringa hit och dit men nu så börjar allt gå till sitt vanliga igen och nästa vecka börjar min dröm ! ;-)

Nu så ligger barnen och sover efter en lång dag, vi har vart hos läkaren för att kolla om det blir en operation på min äldsta son, och så kommer det bli om drygt nån månad, hans halsmandlar är för stora och behövs förminskas för dom orsakar snarkning hos honom och han har svårt att svälja också. Usch jobbigt att veta att de ska operera på min bebis men som alla säger verkar de inte vara så farligt :)

amoree.blogg.se

Lite av allt, mitt liv som ung ensamstående mamma med många drömmar !

RSS 2.0