Ligger i sängen med en smärta i magen

Alltså varför varför ska jag alltid lida av nått ! E så fruktansvärt jobbigt irriterade :( min magkatarr e värre än någonsin .. Hjäääälp...

Dagens makeup

Lekte lite här hemma :)

Brudmakeup?

Ärligt talat så blev jag inte så nöjd med min brudmakeup som vi gjorde idag på skolan så tänkte inte ens på ta bilder på det :( men efter att ha gått ute i snöstormen och åkt tåg och gått i snöstorm igen så tog jag slutligen en bild när jag kom hem så laddar helt enkelt upp den "jätte fina bilden" på mig med dagens sminkning, tanken var att sminkningen skulle se väldigt fin och naturell ut om ni förstår vad jag menar :)

Frisk efter två dagars sjuklighet !

På väg till skolan nu efter att ha vart sjuk i 2 dagar !:( det e inte bra har ju missat två så viktiga lektioner!! Men de måste finnas någon lösning till att fixa det!
Känner mig glad att vara frisk nu iaf så himla himla skönt ! Skriver/ lägger upp bilder senare där jag visar vad vi gått igenom i dag i skolan :) ha en bra dag puss!!:)

Dagens makeup

Gjorde en makeup på mig i dag och blev helt nöjd med resultatet, de gör grymt mycket att lägga en make med de tekniker vi får lära oss i skolan, de e så mycket som vi missar av att inte lära oss teknikerna, de e så viktiga saker inom makeupvärlden!

Här är en liten beskrivning till hur jag gjorde min makeup idag, jag kan börja med att berätta att jag använde mig av märket "Färg".

Först la jag en bas då använde jag mig utav fetbasen i hela ansiktet, detta för att få en mer täckande effekt.

Sedan pudrade jag över med ett transparent loose powder och därefter en mineralfondation.

Gjorde highlight och shading och fyllde i ögonbrynen.

Efter det gjorde jag en fransmarkering med en svart skugga och använde mig av en snedskuren pensel.

Sedan la jag på en grön/svart globskugga och en grön lockskugga samt en grön mjuk droppskugga

Sedan gjorde jag en suddad franskugga och en suddad droppskugga, båda i svart

Sedan la jag på maskara endast på övre fransar och på det lös ögonfransar.

Läpparna var inte riktigt den färg jag hade vela ha till sminket då jag hade föredragit en mer hudfärgad ton men var tvungen att lägga ett mer synligt läppstift för att de skulle synas på läxan jag fick göra, men what Ever jag blev riktigt nöjd med sminkningen vilket vi kan säga är en festmakeup !



Dagens makeup

Idag gjorde jag helgens läxa vilket var att göra perfekta läppar, snacka om svårt !!! Iaf för mig hehe men gjorde två st iaf och detta blev resultatet:

amoree.blogg.se

Lite av allt, mitt liv som ung ensamstående mamma med många drömmar !

RSS 2.0